Show Info

Acasă în chirie

DESIGN Acasă în chirie Autori: Ciprian Buzdugan, Lucian Cocea-Lionescu, Bogdan Curelariu, Anca Jipa An: 2019 Un apartament nou, cu finisajele deja realizate de dezvoltator și cu un funcțional clasic de apartament cu două camere din România, a ajuns pe mâinile noastre pentru a fi adus la nivelul de “acasă”. Tema stabilită pentru locuința ce urmează [...] Details

DESIGN

Acasă în chirie

Autori: Ciprian Buzdugan, Lucian Cocea-Lionescu, Bogdan Curelariu, Anca Jipa
An: 2019

Un apartament nou, cu finisajele deja realizate de dezvoltator și cu un funcțional clasic de apartament cu două camere din România, a ajuns pe mâinile noastre pentru a fi adus la nivelul de “acasă”.

Tema stabilită pentru locuința ce urmează a fi închiriată a dus la o amenajare foarte flexibilă, încât să raspundă mai multor scenarii. Aceasta trebuie să poată fi utilizată de o familie sau să poată fi închiriată de două persoane – fiecare cu camera proprie și cu utilizarea la comun a celorlalte spații. Astfel, și camera de zi și dormitorul dispun de spațiu de dormit – canapea extensibilă respectiv pat dublu, spațiu de lucru-studiu, zonă media-TV și spații de depozitare generoase.

Prin idei creative de tratare a pereților, de culoare și geometrie, de soluții pentru iluminat, s-au realizat elemente unice, ce au conferit personalitate fiecărui spațiu și au contribuit la reducerea cheltuielilor, în comparație cu achiziționarea unor obiecte și elemente de mobilier din magazine.

Fotografii: Lucian Cocea-Lionescu