Show Info

Casa cu pisici

DESIGN Casa cu pisici Autori: Ciprian Buzdugan, Lucian Cocea-Lionescu, Bogdan Curelariu, Anca Jipa An: 2019 Dacă te muți intr-o casă în care au locuit alte persoane înaintea ta, la un moment dat vei simți nevoia să schimbi vechea amprentă cu amprenta ta, să se muleze pe cerințele tale, să-ți aparțină și să nu mai ai [...] Details

DESIGN

Casa cu pisici

Autori: Ciprian Buzdugan, Lucian Cocea-Lionescu, Bogdan Curelariu, Anca Jipa
An: 2019

Dacă te muți intr-o casă în care au locuit alte persoane înaintea ta, la un moment dat vei simți nevoia să schimbi vechea amprentă cu amprenta ta, să se muleze pe cerințele tale, să-ți aparțină și să nu mai ai impresia că ești îmbrăcat cu haine împrumutate.

Zona de zi a unei astfel de locuințe este “terenul de joacă” pentru imaginația noastră și pentru niște pisici. În spațiul pe care l-am găsit pare că cineva a vrut să-și etaleze talentul în realizarea finisajelor interioare și a pus de toate. Tavane pline de scafe la diverse înălțimi, rectangulare și sub formă de amibă, culori și texturi în asocieri bizare, toate au dispărut pentru ca pe o “foaie albă” să poată apărea imaginea unui alt stil de viață. Totul a devenit mai simplu, mai uniform, mai curat, mai eficient, cu accente de culoare calme și folosite cu sens.